Anunt

 ANUNT

“SC DELGAZ GRID SA anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „REGLEMENTAERE COEXISTENTA INTRE LEA 20 KV PTA SI CONSTRUCTII APARTINAND AGROTEHNOGRUP SRL ONESTI ”, propus a fi amplasat în Onesti, Calea bacaului nr. 1 judetul Bacau .
Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Bacau str.Oituz nr.23 şi la sediul DELGAZ GRID SA din TG.MURES , b-dul Pandurilor nr.42 ,jud Mures , în zilele de luni - joi, între orele 8.00-16.30 si vineri orele 8.00-14.00. 
Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Bacau.”

Anunt public

SC AGROTEHNOGRUP SRL, titular al proiectului anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre APM Bacau ca nu este necesara evaluarea impactului asupra mediului si evaluarea adecvata pentru proiectul ,,Construire si amenajare magazie azotat de amoniu ’’, propus a fi aplasat in Onesti, Calea Bacaului, nr.1, jud.Bacau.
Proiectul deciziei etapei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul APM Bacau, str.Oituz, nr.23, in zilele de luni-joi intre orele 8.00-16.30 si vineri intre orele 8.00-14.00, precum si la urmatoarea adresa de internet: http://apmbc.anpm.ro.
Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet al APM Bacau.

ACORD DE MEDIU

 

ACORD DE MEDIU

   „ S.C. Agrotehnogrup S.R.L.”, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Construire si amenajare magazie azotat de amoniu” propus a fi amplasat in Onesti, Calea Bacaului, nr. 1, judetul Bacau.

       Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Bacau, str. Oituz, nr. 23 si la sediul SC Agrotehnogrup SRL Onesti, Calea Bacaului, nr. 1, judetul Bacau, in zilele de luni-joi, intre orele 8.00-16.30 si vineri intre orele 8-14.